Szakmai gyakorlat

Az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskolájában működő Afrika Kutatóintézet gyakornoki programot hozott létre, melynek keretében a felvételt nyert gyakornokok részt vehetnek a kutatóhely tudományos kutatásaiban, bekapcsolódhatnak a kutatóközpont által lebonyolított konferenciák, illetve egyéb események szervezésébe, továbbá lehetőségük nyílik az aktuális pályázatokban, projektekben való részvételre.

2021 International Virtual Conference on "Counter-Terrorism, Technology and Development in Africa"

A Centre for Military Studies (CEMIS), Stellenbosch University (Dél-Afrika) és az Óbudai Egyetem Afrika Kutató Intézete közös konferenciát szervez 2021 szeptemberében.

A konferencia angol nyelven kerül megtartásra.

ICCECIP 2020

Kutatóink 2020. november 17-én szekcióvezetőként és előadással is részt vettek a második International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection (ICCECIP) című nemzetközi konferencián.

http://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/2020/conference-program

ISCS 2020

Kutatóink 2020. november 05-06-án szervezőként és előadóként is részt vettek az  „International Scientific Conference Strategies XXI, The complex and dynamic nature of the security environment” nemzetközi konferencián.

https://www.strategii21.ro/index.php/en/

ICCECIP 2019

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként, november 18-19-én került megrendezésre az ICCECIP 2019, az International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection című nemzetközi tudományos konferencia és workshop, melyen az Afrika Kutatóintézet kutatói is részt vettek.

http://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/2019/conference-program

Feliratkozás Afrika Kutatóintézet RSS csatornájára