Felvétel a doktori iskolába

Az Óbudai Egyetemen 2018. szeptemberétől PhD fokozat megszerzésére felkészítő doktori képzés indul az

2017. április

Show must go on! avagy (gép)madár lesen a BDI

2017. január

Holicza Péter a Biztonságtudományi Doktori Iskola doktorandusza vette át az Óbudai Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának vezetését, a leköszönő elnöktől Tokody Dánieltől.

2016. december

Hogyan alakulhat át az információbiztonság az online generációk hatására
Kiberbiztonsági workshop

2016. május

Eleven Saci Temesváron
Konferencia beszámoló

Az IEEE konferenciák sorozatában idén május 12-14-én rendezték meg tizenegyedik alkalommal a SACI (11th IEEE International Symposium on Applied Computational Intelligence and Informatics) konferenciát Temesváron. A rangos, nemzetközi tudományos konferenciának idén is a Temesvári Műszaki Egyetem Automatizálás és Számítógépek Kara (Faculty of Automation and Computers, Politehnica University of Timisoara, Romania) adott otthont, melyet az Óbudai Egyetemmel szervezett közösen.

2016. február

II. Doktorandusz találkozó
Az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskola 2016. január 15-én megrendezte a második doktorandusz találkozóját, amelyen több aktuális téma is feldolgozásra került.

További részletek...

Báloztak a biztonságtudományi doktoranduszok

2016. január

KONFERENCIA BESZÁMOLÓ
IEEE 14th International Symposium on Applied Machine
Intelligence and Informatics (SAMI 2016)
January 21-23, 2016 in Herl'any

A Biztonságtudományi Doktori Iskola doktoranduszai a 2016. év legelső konferenciáját a Kassa melletti községben Ránkfüreden (szlovákul: Herl'any) töltötték. A konferencia helyszíne Közép-Európai egyik legkülönlegesebb természeti látványossága a Herlányi gejzírnek közvetlen közelében volt.

További részletek...

2015. október

Megalakult a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
Nyikes Zoltán ÓE BDI doktorandusz, 2015. október 31.
Bemutatkozó sajtótájékoztató keretében dr. Szabó Hedvig, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatója és dr. Bencsik Balázs, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetője tájékoztatta az érdeklődőket a Nemzeti Kibervédelmi Intézet megalakulásáról és szerepéről 2015. október 28-n, Budapesten, mely eseményre egyetemünk képviselői is meghívást kaptak.

2015. szeptember

CÍMERT KAPOTT A BIZTONSÁGTUDOMÁNYI DOKTORI ISKOLA

A 2012-ben alapított Biztonságtudományi Doktori Iskola az elmúlt 3 év teljesítményét tekintve méltán büszke lehet az elért eredményeire. Az alapítás óta eltelt időszakban a hallgatói létszám meghaladta a 70-et.

Tartalom átvétel