Üdvözöljük

Felvétel a doktori iskolába

AZ ÓBUDAI EGYETEM
PÓTFELVÉTELT HIRDET

4 éves doktori (PhD) képzésre és a doktori fokozatszerzésre való egyéni felkészülésre
Az Óbudai Egyetemen 2022. szeptemberétől PhD fokozat megszerzésére felkészítő doktori képzés indul
Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 19. (péntek) 12:00 óra
Tovább


A HTE Információbiztonsági Szakosztály - EIVOK 2022. szeptember 15-én tartja következő szakmai fórumát. Ezúton tisztelettel meghívom a rendezvényre a Biztonságtudományi Doktori Iskola és a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar terület iránt érdeklődő oktatóit és hallgatóit. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi linken lehet: https://ludevent.uni-nke.hu/event/1911/

MEGHÍVÓ
 


Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Biztonságtudományi Doktori Iskola honlapján. Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük. Itt megtalál minden olyan közérdekű adatot, melyre a felvételre jelentkezéstől a doktori avatásig szüksége lehet.

A Biztonságtudományi Doktori Iskola 2011. novemberében indította el akkreditációs kérelmét, melyet a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság 2012. február 24-én alkalmasnak talált doktori képzés megindítására és doktori (PhD) fokozat odaítélésére.

Kutatási területének a biztonságtudományt jelölték meg törzstagjaink, egy olyan tudományét, amely az egyik legfrissebb tudomány a hazai és nemzetközi tudományos életben.

Célunk, hogy a fiatal, a kutatási terület szegmensei iránt érdeklődő doktorandusz hallgatók részére képzési és kutatási lehetőséget biztosítsunk a tudományos fokozat megszerzése érdekében.

Kérjük figyelje honlapunkat, itt adunk információkat az eljárás eredményeiről, és kérjük kövesse figyelemmel friss híreinket is.

Dr. Cvetityánin Lívia