Üdvözöljük

Tájékoztatás
A Biztonságtudományi Doktori Iskolában 2023. február 24-ig igazgatási és eljárási szünet van érvényben.

 

Felvétel a doktori iskolába

AZ ÓBUDAI EGYETEM
FELVÉTELT HIRDET

4 éves doktori (PhD) képzésre és a doktori fokozatszerzésre való egyéni felkészülésre
Az Óbudai Egyetemen 2023. februárjától PhD fokozat megszerzésére felkészítő doktori képzés indul
Jelentkezési határidő: 2023. január 12. (csütörtök) - február 3. (péntek)12:00 óra
Tovább


A HTE Információbiztonsági Szakosztálya –
EIVOK vezetősége nevében tisztelettel meghívom az EIVOK 32. szakmai fórumára.

Időpont: 2023. január 19.  Helyszín: hibrid formában (a ZOOM linket az előadás előtt küldjük a regisztráció alapján) 1131 Budapest, Babér utca 9. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi linken lehet: 
https://www.hte.hu/en/fooldal/-/esemeny/4847300/eivok-32--informaciobiztonsagi-szakmai-forum

MEGHÍVÓ


Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Biztonságtudományi Doktori Iskola honlapján. Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük. Itt megtalál minden olyan közérdekű adatot, melyre a felvételre jelentkezéstől a doktori avatásig szüksége lehet.

A Biztonságtudományi Doktori Iskola 2011. novemberében indította el akkreditációs kérelmét, melyet a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság 2012. február 24-én alkalmasnak talált doktori képzés megindítására és doktori (PhD) fokozat odaítélésére.

Kutatási területének a biztonságtudományt jelölték meg törzstagjaink, egy olyan tudományét, amely az egyik legfrissebb tudomány a hazai és nemzetközi tudományos életben.

Célunk, hogy a fiatal, a kutatási terület szegmensei iránt érdeklődő doktorandusz hallgatók részére képzési és kutatási lehetőséget biztosítsunk a tudományos fokozat megszerzése érdekében.

Kérjük figyelje honlapunkat, itt adunk információkat az eljárás eredményeiről, és kérjük kövesse figyelemmel friss híreinket is.

Prof. Dr. Goda Tibor