Jelenlegi hely

ICCECIP 2021 nemzetközi tudományos konferencia

Az ICCECIP 2021, a Közép-Európai Kritikus Infrastruktúra Védelmi nemzetközi tudományos konferencia november 15-én került megrendezésre. Az idei konferencia már a harmadik volt a 2019-es és a 2020-as konferenciák után.

HABILITÁCIÓS ELJÁRÁSOK

 

A Biztonságtudományi Doktori Iskola és a Műszaki és Természettudományági Doktori és Habilitációs Tanács tisztelettel meghívja Önt és munkatársait

Dr. TALAMON ATTILA egyetemi docens habilitációs eljárására.

 

Szakmai vita:  „Energiabiztonság és energiafüggetlenség lokális energiatermeléssel és energiahatékonysággal Magyarországon a klímaváltozás tükrében”

Show must go on! avagy (gép)madár lesen a BDI

Hallgatói kezdeményezésre, a Biztonságtudományi Doktori Iskola szervezésében és a BDI Doktorandusz Találkozók sorozatába illeszkedően egy rendhagyó Találkozó - sorban a XIII. - került megszervezésre a kecskeméti katonai repülőbázison, 2017. április 11-én. Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, valamint a Biztonságtudományi Doktori Iskola tanárai és hallgatói szakmai látogatást tettek a Magyar Honvédség 59.

Óbudai Egyetem Doktorandusz Önkormányzat elnök váltás

Holicza Péter a Biztonságtudományi Doktori Iskola doktorandusza vette át az Óbudai Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának vezetését, a leköszönő elnöktől Tokody Dánieltől.

2016. december

Hogyan alakulhat át az információbiztonság az online generációk hatására Kiberbiztonsági workshop Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar adott otthon a Doktoranduszok Országos Szövetsége Hadtudományi Osztály kiberbiztonsági workshopjának 2016. december 15-én. A beszélgetésen meghívottként Prof. Dr. Rajnai Zoltán, a kar dékánja, Magyarország Kiberkoordinátora, Prof. Dr.

2016. május

Eleven Saci Temesváron 
Konferencia beszámoló

2016. február

II. Doktorandusz találkozó
Az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskola 2016. január 15-énmegrendezte a második doktorandusz találkozóját, amelyen több aktuális téma is feldolgozásra került.

További részletek...

2016. január

KONFERENCIA BESZÁMOLÓ
IEEE 14th International Symposium on Applied Machine
Intelligence and Informatics (SAMI 2016)
January 21-23, 2016 in Herl'any

A Biztonságtudományi Doktori Iskola doktoranduszai a 2016. év legelső konferenciáját a Kassa melletti községben Ránkfüreden (szlovákul: Herl'any) töltötték. A konferencia helyszíne Közép-Európai egyik legkülönlegesebb természeti látványossága a Herlányi gejzírnek közvetlen közelében volt.

2015. október

Megalakult a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
Nyikes Zoltán ÓE BDI doktorandusz, 2015. október 31.
Bemutatkozó sajtótájékoztató keretében dr. Szabó Hedvig, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatója és dr. Bencsik Balázs, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetője tájékoztatta az érdeklődőket a Nemzeti Kibervédelmi Intézet megalakulásáról és szerepéről 2015. október 28-n, Budapesten, mely eseményre egyetemünk képviselői is meghívást kaptak.

Oldalak

Feliratkozás ÓBUDAI EGYETEM Biztonságtudományi Doktori Iskola RSS csatornájára